fredag den 15. juli 2011

En sms

Forfatterinden sidder i sengen med sin telefon. Hun har låst døren. Den søde interviewdame fra det danske dagblad har sendt en sms: Hej, jeg har nu sendt dit interview og vil bede dig læse det.

Udenfor døren står manden med sit interview. Han kan ikke komme ind.
Han foreslår, at han kan læse det højt gennem døren. 
Men forfatterinden vil hverken høre eller læse. 

Senere kommer hun alligevel ned og spiser. Og skriver en dedikation i Hotel Rudolph til manden. Hun skriver tak for den smukke tid, de har haft sammen, og at hun altid vil huske ham. Hun overrækker ham bogen. Det er lidt højtideligt.

Men forfatterinden ved ikke, om der er et ægteskab efter søndag morgen. 


7 kommentarer:

 1. What a cliffhanger til artiklen! Husk at fortælle hvor og hvornår!

  SvarSlet
 2. Politikken søndag - Nu på søndag.

  SvarSlet
 3. Wauw - must read!

  Glæder mig også sådan til din roman udkommer. Altså ikke for at sende Fru Egl i nakken på dig - bare en almindelig glad glæden sig!

  SvarSlet
 4. Altså amritmariapal... almindelig glæden sig med jord og gummistøvler og frisk luft i skoven mens elgene græsser - det er en smuk ting.
  Og så må forfatterinden altså lige afmelde det der interview. Det er sikkert et helt almindeligt og uskyldigt interview for alle andre at læse - Det er sikkert bare forfatterinden, der krukker og ter sig og ikke kan finde ud af at være cool og slå det hen... Men det føles forfærdeligt, når journalisten trækker ud i de inderste ægteskabsskuffer - og så i fuld offentlighed.

  SvarSlet
 5. Altså kære Malene. Har nu læst om dig og Jens, og tænker om jer (og jeg kender jeg altså overhovedet ikke, har kun portrættet som referenceramem) at I fremstår som to dejlige, omsorgsfulde, opmærksomme, kloge og eftertænksomme mennesker... Jeg får helt lyst til at være venner med jer, invitere jer over på grill, rødvin, snak og latter, mens børnene leger i haven... Synes journalisten formidler jer med loyalitet og varme, og at det er nogle fede ting, I siger om hinanden. I kender hinandens stærke og svage sider og respekterer disse i dyb kærlighed. Jeg håber at både elge og sommerfugle (i maven) er forduftet for en stund og at I kan sole jer i succes'en og bare nyde dagen i dag.

  SvarSlet
 6. Jeg har læst artiklen og jeg er sikker på at I stadig er gift.

  SvarSlet
 7. Jeg synes det er var en helt igennem vidunderlig artikel. Jeg både grinte og blev rørt og blev klogere. Så kan man vist ikke forlange mere af en dobbeltside. Var også begejstret for billederne. Både det på forsiden og det i artiklen. Man får lyst til at læse alt I har skrevet.

  SvarSlet