onsdag den 31. august 2011

Manden holdt en tale

Forfatterinden kan stadig lune sig ved sin bogreception. Hun tænker at hun er heldig, når hun kender så mange fine mennesker. 
Og manden holdt en lang tale, der fik alle til at le. 
Og så fik hun en mail, om ikke den tale kom op på nettet. Straks vill manden tale den ind på rigtig films til forfatterinden. 
Så her er talen:


5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Åhh jeg var flad af grin, så morsomt - indtil det pludselig, i et underligt hikkebøvs helt nede fra maven, gik op for mig i al sin gru, at her har vi jo personificeringen af Lars! Forfatterindens mand er jo Lars, Annas mand! Jalousien, ønsket om at beherske, kontrollere og dominere. Og de helt absurde vrangforestillinger om Annas/forfatterindens liv. Uha, det var en øjenåbner jeg helst havde været foruden :-(
  Med forfærdet hilsen Svigerinden

  SvarSlet
 3. Jeg forstår ikke den tale. Hvorfor taler han om sig selv på forfatterindens store dag? Hvorfor taler han om latterlige nisser, når forfatterinden har skrevet en thriller? Hvorfor vil han tage æren og gøre hende lille og nisset? Måske er det hele meget indforstået, men jeg får lyst til at losse ham hårdt i røven. Håber at der er en forklaring, jeg bare ikke kender ... håber også at den bog bliver revet ned af hylderne.

  SvarSlet
 4. Forfatterindens mands tale er helt afsindig morsom. Nurj, hvor jeg grinede undervejs - især fordi han formår at gennemgøre den totalt underspillede stil uden selv at trække på smilebåndet. Det er satire, når det er allerbedst og han er go' til det :)

  Og man synes jo, efter at have hørt denne tale, at man kender Forfatterinden meget bedre - tsk tsk - NISSER?

  Tak fordi du ville dele talen!

  SvarSlet
 5. Tak HellePelle :-) Dejligt at du lige kunne se talen og sige, hvordan det hænger sammen på rette vis - Forfatterinden selv var blevet lidt mundlam.

  SvarSlet