torsdag den 23. august 2012

Røde ører

Forfatterinden er til tider forfængelig og når hun får et anfald af forfængelighed, kigger hun bag kulisserne på Forfatterindens blog. Forfatterinden kan nemlig se, hvor mange, der besøger hendes blog og hun kan se, hvilke sider på nettet, der linker til forfatterindens blog. 
En dag i sidste uge dukker helt nye sites op på listen: Meendo.com og filmhill.com og så bliver hun nysgerrig. Hvem linker til forfatterindens blog? Og er der måske også en lille omtale?
Forfatterinden kalder Fru Elg ind fra haven.
Forfatterinden vil gerne dele det med Fru Elg, selvom Fru Elg er så helt og aldeles ligeglad med hit og klick og besøgstal. Når forfatterinden og Fru Elg en sjælden gang bliver uvenner, så er det, når Fru Elg ikke interesserer sig nok for Forfatterinden, når Fru Elg bare græsser eller ligger i skyggen og er ligeglad med bøger og blogs.
Som nu i dag.
Forfatterinden vil dele de nye links med Fru Elg og hun venter til Fru Elg endelig står og kigger hende over skulderen og så skriver hun www.meendo.com i det lille søgefelt og rammer return og så er det, at forfatterinden får røde ører:



Forfatterinden skammer sig. Tænk at hun har kaldt Fru Elg ind fra haven for at se det. Og det er det samme med nogen af de andre nye webadresser. Der er en hel række af de adresser, der går den slags steder hen. Forfatterinden klikker ikke rundt på de nye hjemmesider og leder efter en omtale af forfatterindens blog. Hun gætter, at hun nok ikke finder nogen.

Fru Elg pruster og lunter ud i haven igen og forfatterindens ører er så røde, at de nærmest hæver.

Forfatterinden forstår ingenting. Hvad har den verden dog for med forfatterindens blog? Hun klikker baglæns i statistikkerne og ser, at det starter tirsdag den 14. august. Det er den dag alle de nye sites begynder at henvise til Forfatterindens blog.

Tirsdag den 14.august er dagen med dette indlæg: Forfatterindens fascination og forfatterinden hører nu i sit hoved Lulas stemme fra filmen Wild at Heart:

- This whole world's wild at heart and weird on top.

Forfatterinden rejser sig og går ud i haven til Fru Elg. Hun læner sig mod de knoglede ribben og mærker det store elghjertes rolige slag.
Undskyld, hvisker hun til Fru Elg, der er komplet ligeglad.

2 kommentarer:

 1. De der meendo.com optræder også på min liste over besøgende? Og ganske som du fik jeg kaffen galt i halsen og et større hosteanfald, da jeg nysgerrigt fulgte linket :)
  Jeg har endnu ikke regnet ud, hvordan alle de tissemænd-og koner har fundet vej til min blog.
  God weekend - er spændt på din næste bog, slugte Hotel Rudolf næsten i én mundfuld - dog måtte jeg lægge den fra mig, de afterner min mand ikke var hjemme, fordi den var så uhyggelig ;-)
  KH Helle

  SvarSlet
 2. Selv god weekend og forfatterinden tænker, at tissemænd og tisskoner har deres egne sære veje gennem verden...
  Og ny bog er på vej, på vej, på vej.... Skrive, skrive, skrive...

  SvarSlet