torsdag den 11. august 2011

Flugt

Hej, sagde forfatterinden.
Hun pakkede en kuffert og tog flugten til et hemmeligt solsted uden internet og presse. Hun kommer først hjem om 10 dage.

Pas godt på regnen, mens jeg er væk.4 kommentarer:

 1. Regner det? Jo, det gør det sørme... Jeg er lidt over halvvejs i forfatterindens bog, og må lige have samlet mig lidt. Det er en væmmelig lumsk subtilt opbyggende handling. Jeg er overhovedet ikke vant til at vurdere bøger, andet end at jeg personligt elsker et godt gys. Men jeg vil mene at jeg sidder med en pageturner. Pånær de gange jeg er sprunget op og har smidt bogen fra mig, fordi jeg lige måtte have pulsen ned og sikre mig at min egen verden er helt rolig og normal. Det tager lidt tid, for det er svært at smyge stemningen af sig.
  Jeg ved allerede at jeg vil være slemt skuffet når bogen slutter, for jeg kan ikke straks smutte i boghandlen eller på biblioteket for at få mere læsestof fra forfatterindens hånd. Jeg håber meget at forfatterindens familie vil give hende tid og overskud til snart at skrive meget mere. Med kriblende hilsen. Svigerinden.

  SvarSlet
 2. Jeg er da nødt til at ha' fat i bogen...

  SvarSlet
 3. Aarrjj kære svigerinde - ikke fair!
  Men en meget god teaser ...

  SvarSlet
 4. Kæreste Svigerinde :-) 1000, 1000 tak, jeg blev bare så glad af at læse det. Det var lige det, jeg håbede. Det er ikke sikkert, at alle hopper på vognen, men det har været mit håb, at nogen vil læse som dig!
  Stort k nus fra Korsør - og i disse dage tænker jeg tit på den middag for længe siden, hvor i gik i kælderen og lånte mig bøger. Og den dag tænker jeg selv som startskuddet på bogen...

  SvarSlet