torsdag den 25. august 2011

D-dag

Forfatterinden har været ved siden af sig selv de sidste mange dage. Hendes hjerne har været så fuld af fluer, at det var umuligt at tænke en eneste anvendelig tanke.

Nu er det sen aften. Hun sidder med sin kamillete og er patetisk. Hun tænker på al den hjælp, hun har fået. Al den støtte. Der har været jer her på bloggen og der har været andre. Men uden JER var forfatterinden måske brændt sammen. Nedsmeltet. Måske havde forfatterinden i dag været en blank, lyserød klat hård plastik.

Men det er hun ikke.

Og Fru Elg er oven i købet kommet indendørs i dag. Hun står i køkkenet og tygger drøv, mens hendes hjerte slår to slag i minuttet.

Forfatterinden glæder sig til reception i morgen.

Men mest glæder hun sig til det hele er overstået.4 kommentarer:

 1. Kære Malene

  Til lykke med bogen. Det er vildt og nøgent at sende sådan en ud i verden til fri anmeldelse og bedømmelse. Men anmeldelser er jo bare ord om andre ord. Der er så meget andet og vigtigere. Har f.eks. set at forfatterindens mand har ret lækre ben ;-)

  SvarSlet
 2. Det er helt vildt stort at have præsteret 300 siders læsning!Og nøgent... enig! Og det vigtigste er vel at gøre det og blive ved med at gøre det. Hvad andre synes er også vigtigt, men kan være en helt anden sag. Mht. anmeldere er der jo nogen hvis fornemste opgave er at kæmpe mod såkaldte "femikrimier", mens vi er andre der elsker dem. Keep going forfatterinde!

  SvarSlet
 3. 1000 tak, hvor er I søde. Og jeg har overlevet og det er så utroligt forskelligt, hvad folk tænker om bogen... Og hvorfor har nogen egentlig set sig sure på femikrimier? Ja, hvis det var det eneste, der blev udgivet, kan jeg forstå det - men mon ikke de fleste mennesker læser ret bredt og forskelligt? Det gør jeg i hvert fald selv...

  Og jeg ER ved at lægge i kakkelovnen til den næste bog.

  SvarSlet