tirsdag den 28. juni 2011

Her er endelig en forside!

Tak til superheltemor for at spotte forsiden på Saxo.com.
Forfatterinden sendte straks en mail til pressedamerne og fik lov.
Så her er eksklusivt for bloggens læsere: BOGEN med den rigtige og fede forside og ikke det lille skaldede og gnidrede billede på Saxo.com.

I dag er der præcis 60 dage til bogen udkommer!

Forfatterinden tænker, at det er et godt tidspunkt, at Fru Elg er dukket op. Der falder sådan en ro over forfatterinden, når hun mærker varmen fra den store krop og drøvtygningens rolige rytme. Hvordan skulle hun ellers klare 60 dages ulidelig venten?


16 kommentarer:

 1. Uhh den ser uhyggelig ud. Hun er ond,hende med det udflydende hoved eller et spyd i panden. Jeg er bange. Men jeg vil læse den alligevel. Fordi jeg er modig, fordi den har en meget, meget flot forside og fordi, man bare får på fornemmelsen, at den er god. Godt det er sommer, mens du venter.

  SvarSlet
 2. Hey, en flot forside - uhyggelig, anderledes, nervepirrende... Mon indholdet er ligeså?

  SvarSlet
 3. Gisp den ser skummel ud. Den glæder jeg mig virkelig til at læse. Ligner ikke noget man skal gøre, når man er alene hjemme?

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at læse den! Elsker thrillere!

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare usædvanlig flot!
  Vi andre tæller også ned.
  Glæder mig.

  SvarSlet
 6. Uh, hvor er det spændende! Og det er en virkelig, virkelig flot forside.

  SvarSlet
 7. Tillykke med bogen. Hvor sejt at du er fra Korsoer - det er jeg ogsaa. Gad vide om jeg egentlig kender dig? Synes ellers ikke at navnet virker bekendt.

  Hilsen,
  Ragnhild

  SvarSlet
 8. Hej Ragnhild
  Bogen foregår i Korsør :-)
  Men vi har kun boet der i fire år - og jeg kan ikke mindes, at jeg er stødt på en Ragnhild i de fire år. Men måske vi kender hinanden fra gaden?

  KH Malene

  SvarSlet
 9. Det ser meget spændende ud; en usædvanlig forside. Jeg beskæftiger mig professionelt med bøger, og er samtidig visuelt orienteret. Derfor lægger jeg ekstremt meget mærke til bøgernes forside og må sige at de ofte undrer mig. Din bogs forside gør mig nysgerrig. Glæder mig til at læse den.

  SvarSlet
 10. Wow, en flot forside. Tillykke Malene, glæder mig til at læse!!!
  Stort knus og god sommer
  Julie

  SvarSlet
 11. Hej...naa hvis du kun har boet i Korsoer de sidste 4 aar, saa kender vi helt sikkert ikke hinanden. Jeg er vokset op i byen men har ikke boet her i de sidste 10 aars tid. Jeg bor i udlandet nu og kommer her kun en gang om aaret for at besoege mine foraeldre der stadig bor her. Ej, hvor spaendende at bogen foregaar i Korsoer...bliver nok noedt til at laese den paa et tidspunkt :)
  Hvordan kom du paa at den skulle foregaa her? Hvor laenge har du egentlig vaeret om at skrive den og hvad gjorde du da du skulle have den udgivet? Er det din foerste bog? Er lidt nysgerrig, da jeg selv har gaaet med en droem om at skrive og udgive boeger i mange aar men endnu ikke har faaet gjort noget ved det. Har du nogen gode raad til saadan en som mig mon?

  Kh, Ragnhild.

  SvarSlet
 12. Tak Julie :-)
  Og Ragnhild, du kan læse mere om min baggrund her: http://www.plotvaerkstedet.dk/p/om-malene-kirkegaard.html
  Og mit bedste råd er: Kom i gang. Skriv. Del det med andre på skrivekurser eller i skrivegrupper. Øvelse gør mester :-)

  SvarSlet
 13. Hvem har lavet omslaget? (Jeg synes altså virkelig, at det er flot. Og det samme synes min kæreste og min søster. Og de er de to eneste, jeg har vist det til indtil videre).

  SvarSlet
 14. Hej Henriette
  Du finder grafikerguden her:
  http://forfatterindensblog.blogspot.com/2011/05/forfatterindens-afgud.html

  SvarSlet
 15. Forsiden er flot, men indholdet er endnu bedre.
  Jeg er lige blevet færdig med bogen(har læst den på 2 dage). Jeg er så heldig, at jeg som boghandler får læseeksemplar tilsendt fra forlaget. Jeg kom forbi butikken i min ferie (hvilket jo ikke var meningen)og der lå denne bog "med venlig hilsen Forlaget". Forsiden var indbydende, så jeg skyndte mig at snuppe den inden personalet fik øje på den:)
  I dag har jeg stort set ikke rørt mig fra sofaen, men har siddet og læst hele dagen.
  Og nu er jeg blevet færdig.
  En fantastisk velskrevet bog. Et godt og flot sprog. Bogen er utrolig spændende og dette er en bog, som jeg glæder mig til at sælge.
  Når man først kommer i gang er den meget svær at slippe igen. Har lavet en anmeldelse på bloggen.webtrolden.dk
  Hilsen
  Birgitte
  Stenløse Bøger og papir

  SvarSlet
 16. Kære Birgitte
  Det var en melding, der gjorde forfatterinden glad :-)
  1000 tak

  SvarSlet